Weimaraner & Griffon Korthals

Benthe Off Elquinta’s Forrest

Lieve, knappe, slimme weimaraner langhaar Benthe. 
Geboren op 16/03/2009 te Drunen, Nederland. Een ontzettend fijn hondje zowel qua karakter, gezondheid als qua werken. Tijdens de training durfde ze er de kantjes aflopen (eigen aan een weimaraner) maar tijdens de proeven of vooral tijdens de jacht, heeft ze me niet één keer in de steek gelaten! Zoveel passie dat deze weimaraner langhaar heeft, mooi om te zien en leuk om mee te werken. Gelukkig geeft ze dit ook door aan haar kinderen, kleinkinderen en inmiddels al achterkleinkinderen. Hopelijk heb ik deze inmiddels hoogbejaarde dame nog lang aan mijn zijde!

HDB1 – Belgisch kampioen – Nederlands kampioen – Internationaal kampioen – Winster Nl – Veteran World Winner – VJP – VGP – Field Trial (amateur) multiple EXC 


Winter’s Graceful Special Edition ‘Sophia’

Weimaraner korthaar, kleine Sophia….de jongste van mijn weimaraners. Geboren op 16/08/2019. Gevoelig, erg goede neus, een grote will to please, stabiel…. Dat omschrijft haar zo wel het beste denk ik. Ik wilde heel graag een Chuck-kind (Grey Blessings Good Luck Chuck) en wat ben ik blij met haar!   

HDA – HUU clear – ogen clear – Belgisch Jeugdkampioen – TAN – FT jeugd –
Belgisch Tentoonstellingskampioen

  R’ Kayleigh du Mont Mirabilis
‘Kayleigh’

‘Cotation 6’  
In Frankrijk worden honden beoordeeld op basis van hun prestaties en de prestaties van hun nakomelingen. Deze beoordeling begint bij 1 en de hoogste is 6. Kayleigh haar stamboom is opgebouwd uit vrijwel allemaal ‘Cotation 6’ honden, wat de kans op een goede hond alleen maar groter maakt uiteraard. Op basis hiervan heb ik besloten Kayleigh te importeren. Ik vind het veldwerk erg belangrijk in de selectie van onze staande honden. Om het niveau van mijn kortharen op te krikken, was deze nieuwe bloedlijn nodig.

HDA – HUU clear – (ogen nog niet getest) – TAN – Field Trial Internationale Openklas wedstrijden: 2x ZG – 2Exc RCACT – 3Exc

Fidelix Winter’s Dream
‘Winter’

Griffon korthals meisje.
Mijn eerste langhaar weimaraner noemde Winter, een reu . Zo is mijn kennelnaam ontstaan…een ode aan hem! 
Daar deze naam ook wel kan voor een meisje, in mijn beleving dan toch, is er nu opnieuw een Winter. Geboren 18/02/2021. Ze is inmiddels begonnen aan haar show- en werkcarrière.

HDA – Full DNA test alles vrij – TAN (FR) –
European Junior Winner –
Belgisch Tentoostellingskampioen 


Vive Winter’s Graceful vd Djeurre

Vive’ke is een zus van Winter. Geboren 28/01/2022. Ze is nog erg jong maar heeft zeker al heel wat potentieel laten zien! 
We gaan ze alvast alle kansen geven om zich te ontplooien tot een stabiele (jacht)hond.

HDA – Full DNA test alles vrij – TAN (FR) – Belgisch Jeugdkampioen